
Paté d’olives
Ingredients: 100 g d’olives verdes, 1 cullerada de l’aigua de les olives, un grapadet de cacauets, 1 gra d’all.
Elaboració: Triturar tot, si convé, rectificar textura amb pa ratllat.
Paté d’albergínies
Ingredients: 1 albergínia gran, 1 ceba, 2 grans d’all, suc de 1/2 llimona, oli d’oliva, julivert, comí, sal i pebre.
Elaboració: Tallar la ceba i l’albergínia a trossos petits. En una paella amb una mica d’oli, tirar la ceba, quan comenci a agafar color afegir l’albergínia i sofregir. Passar al vas de la batedora i afegir el suc de llimona, les espècies, l’all i triturar.
Paté de carbassó
Ingredients: 1 carbassó gran, 1 porro (la part blanca) , 1 grapat d’anacards, sal i pebre.
Elaboració: Tallar el porro i lel carbassó en trossos petits. En una paella amb una mica d’oli, tirar el porro, quan comenci a agafar color afegir el carbassó i sofregir. Passar al vas de la batedora, afegir els anacards, sal i pebre al gust i triturar. Rectificar textura amb pa ratllat.
Paté de xampinyons
Ingredients: 500 g de xampinyons, 1 ceba, oli d’oliva, suc de 1/2 llimona, pa ratllat, sal, orenga, alfàbrega i julivert.
Elaboració: Tallar la ceba a quadrets i els xampinyons a làmines. En una paella amb una mica d’oli, tirar la ceba, quan comenci a agafar color afegir els xampinyons i ofegar. Passar al vas de la batedora i afegir el suc de llimona i les espècies, triturar i afegir pa ratllat fins a obtenir la consistència desitjada.
Paté d’escalivada
Ingredients: 1 albergínia, 1 pebrot vermell, 1 gra d’all, oli d’oliva, pa ratllat, sal, pebre i orenga.
Elaboració: Escalivar l’albergínia i el pebrot, deixar refredar i pelar. Trossejar les verdures, posar-les en el got de la batedora, afegir l’all, sal pebre, orenga i un raig d’oli. Triturar i rectificar la textura amb pa ratllat.
Paté de tofu
Ingredients: 250 g de tofu, 2 cdas de tàperes, 6 cdas d’oli d’oliva, 4 cdas de tomàquet triturat, vinagre de poma i sal.
Elaboració: Tot al vas de la batedora i triturar. Afegir la sal i el vinagre al gust.
Paté de aceitunas
Ingredientes: 100 gms. de aceitunas verdes, 1 cucharada del agua de las aceitunas, un puñadito de cacahuetes, 1 diente de ajo.
Elaboración:Triturar todo, si conviene, rectificar textura con pan rallado.
Paté de berenjenas
Ingredientes: 1 berenjena grande, 1 cebolla, 2 dientes de ajo, zumo de ½ limón, aceite de oliva, perejil, comino, sal y pimienta.
Elaboración: Cortar la cebolla y la berenjena en trozos pequeños. En una sartén con un poco de aceite, echar la cebolla, cuando empiece a tomar color añadir la berenjena y sofreir. Pasar al vaso de la batidora y añadir el zumo de limón, las especies, el ajo y triturar.
Paté de calabacín
Ingredientes: 1 calabacín grande, la parte blanca de 1 puerro, 1 puñado de anacardos, sal y pimienta.
Elaboración: Cortar el puerro y lel calabacín en trozos pequeños. En una sartén con un poco de aceite, echar el puerro, cuando empiece a tomar color añadir el calabacín y sofreir. Pasar al vaso de la batidora, añadir los anacardos, sal y pimienta al gusto y triturar. Rectificar textura con pan rallado.
Paté de champiñones
Ingredientes: 500 g. de champiñones, 1 cebolla, aceite de oliva, zumo de ½ limón, pan rallado, sal, orégano, albahaca y perejil.
Elaboración: Cortar la cebolla en cuadritos y los champiñones en láminas. En una sartén con un poco de aceite, echar la cebolla, cuando empiece a tomar color añadir los champiñones y rehogar. Pasar al vaso de la batidora y añadir el zumo de limón y las especies, triturar y añadir pan rallado hasta obtener la consistencia deseada.
Paté de escalibada
Ingredientes: 1 berenjena asada, 1 pimiento rojo asado, 1 diente de ajo, aceite de oliva, pan rallado, sal, pimienta y orégano.
Elaboración: Asar la berenjena y el pimiento, dejar enfriar y pelar. Trocear las verduras, ponerlas en el vaso de la batidora, añadir el ajo, sal pimienta, orégano y un chorro de aceite. Triturar y rectificar la textura con pan rallado.
Paté de tofu
Ingredientes: 250 g. de tofu, 2 cdas. de alcaparras, 6 cdas. de aceite de oliva, 4 cdas. de tomate triturado, vinagre de manzana y sal.
Elaboración: Todo al vaso de la batidora y triturar. La sal y el vinagre se lo añadiremos al gusto.

Per la calor de l’estiu, res millor que una sopa freda.
Una manera diferent de consumir alvocats.
Ajo blanco, un entrant clàssic per a l’estiu.
Aquesta és la combinació que faig servir jo per fer la truita de patates vegana. Queda molt suau i melosa i gairabé no es nota que està feta sense ou.
¡Como prescindir del tomate cuando llega el verano!. Grandes, pequeños, dulces, ácidos…Es la mejor época para degustarlos. En ensalada, rellenos, triturados etc. El tomate forma parte de la cocina en todo el mundo, especialmente en la región del Mediterráneo. Su consumo diario proporciona muchos beneficios a nuestra salud además de mejorar el sabor de nuestras recetas. Vamos a dedicarle un espacio en exclusiva al tomate.
Aquest és el meu pastís estrella. Per als amants de la xocolata el triomf està assegurat.
Un toc diferent per al típic salmorejo de sempre. Amb un color i sabor excel·lents.
Aquest embotit tipus salami és molt fàcil de preparar i amb un resultat excel·lent