Sopa freda de cogombre

Per la calor de l’estiu, res millor que una sopa freda.

Ingredients: 1/2 quilo de cogombre, 125 g de tofu fresc, 1/2 got d’aigua, unes fulles de menta, tres llesques de pa de motlle sense crosta, 50 ml. d’oli, vinagre de poma, sal i pebre.

Elaboració: Posar en el got de la batedora el cogombre trossejat, el tofu, les fulles de menta, el pa de motlle, aigua, vinagre, sal i pebre al gust. Triturar tot el conjunt i finalment afegir l’oli poc a poc. Si es vol més espès afegir més pa, si es vol més líquid afegir més aigua.

Posar-ho a la nevera perquè estigui ben fresquet fins a l’hora de servir.


Ingredientes: 1/2 k. de pepino, 125 g. de tofu fresco, ½ vaso de agua, unas hojas de menta, tres rebanadas de pan de molde sin corteza, 50 ml. de aceite, vinagre de manzana, sal y pimienta.

Elaboración:  Poner en el vaso de la batidora el pepino troceado, el tofu, las hojas de menta, el pan de molde, agua, vinagre, sal y pimienta al gusto. Triturar todo el conjunto y por último añadir el aceite poco a poco. Si se quiere mas espeso añadir más pan, si se quiere más líquido añadir más agua.

Ponerlo en la nevera para que esté bien fresquito hasta la hora de servir.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *