Gaspatxo d’alvocat

Una manera diferent de consumir alvocats.

Ingredients: 3 alvocats madurs, 1/2 pebrot verd, 1/2 cogombre, 1/2 carbassó, un gra d’all, un manat de cibulet, 30 g de molla de pa, suc de 1/2 llimona, 1/3 de got d’oli d’oliva, 1 litre d’aigua freda, vinagre de poma, sal i pebre al gust.

Elaboració: Posar el pa en remull amb aigua i vinagre. Pelar i trossejar els alvocats i posar-los  a la gerra de la batedora, afegir el suc de llimona. Picar la resta d’ingredients, afegir-los juntament amb el pa escorregut i salpebrar. Triturar tot el conjunt. Al final, anar afegint l’oli a poc a poc i batre de nou a velocitat baixa fins que s’integri. Afegir l’aigua en més o menys quantitat depenent de la consistència que desitgem obtenir.
Provar i rectificar de sal i vinagre.

Servir ben fred. Es pot acompanyar amb uns trossets de tomàquet.


Ingredientes: 3 aguacates maduros, ½ pimiento verde, ½ pepino, ½ calabacín, un diente de ajo, un manojo de cebollino, 30 g. de miga de pan, zumo de ½ limón, 1/3  de vaso de aceite de oliva, 1 litro de agua fría, vinagre de manzana y sal al gusto.

Elaboración: Poner el pan en remojo con agua y vinagre. Pelar y trocear los aguacates y echarlos en la jarra de la batidora, añadir el zumo de limón. Picar el resto de ingredientes, añadirlos junto con el pan escurrido y sazonar. Triturar todo el conjunto. Echar el aceite al final poco a poco y batir de nuevo a velocidad baja hasta que se integre . Añadir el agua según la consistencia que deseemos. Probar y rectificar de sal y vinagre.

Servir bien frío. Se puede acompañar con unos trocitos de tomate.

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