Els canapès vegetals són molt vistosos i fàcils de preparar, només es qüestió de combinar colors i sabors. A la foto podem veure unes variants, però podeu jugar amb la vostra imaginació i segur que us surten uns canapès deliciosos. 
1.- Albarginia amb ceba caramelitzada, untem el canapè amb veganesa i el preparem de la mateixa manera que les culleretes explicades més avall.
2.- Amb paté de xampinyons, xampinyons amb vinagre i margallons.
3.- Olivada, escalivada i cogombre en vinagre.
4.- Paté de carbassó i anacard o qualsevol altre fruit sec.
5.- Sobrassada, tàrtar de verdures i olivas.

![]()  | 
Pinxo de truita de patates sobre rodanxa de carbassó a la planxa i culminat amb trossets de pebrot vermell i verd fregits. | 
![]()  | 
Pinxo de patata confitada amb barreja de bolets y tofu . Tallar las patates a rodanxes i confitar. Saltar els bolets amb all i julivert i posar-los a sobre acabant amb un tros de tofu sedós i una mica de sal negra de l’Himàlaia.  | 
![]()  | 
 Culleretes d’albarginia amb cruixent de ceba.Triturem ceba i una l’albergínia per seperat amb el processador d’aliments. Posem En una paella oli d’oliva i posem la ceba, quan estigui transparent, afegim l’albergínia, anem fent a foc mitjà i 5 minuts abans d’apartar del foc i afegim un grapat de pinyons i especies al gust, orènga, julivert, comí, pebre.  | 
![]()  | 
Rotllets de sobressada i formatge vegans. Agafem llesques de pa de motlle sense crosta i les estirem ben fines amb el corró, les untem amb la sobrassada, posem formatge del nostre gust al centre i enrotllem. Els podem fregir o deixar-los tal qual. Fregits, estan cruixents i molt bones. Podem fer el mateix amb altres combinacions. 
  | 
![]()  | 
Xupitos de tàrtar de verduras i alga cochayuyo o una altre alga a elecció. Tallar les verdures triades (carbassó, ceba, pebrots etc…) a trossos ben petits. Hidrata l’alga i tallar també ben menuda. Amanir amb llima, sal i pebre i servir en gotets de vidre. Adornar amb caviar d’algues. | 





