Sobrassada vegana

Aquesta sobrassada vegana és realment bona i està feta amb ingredients molt saludables. Jo la faig amb pinyons, però es pot fer amb altres fruits secs com ametlles o anacards però sempre han d’estar  crus no torrats.
Es fa en un moment i es ideal per prendre amb unes torrades, per fer canapes, o per afegir a qualsevol recepta que se’ns acudeixi.

Ingredients:  50 g de pinyons, 1 gra d’all, 40 g de tomàquets secs en oli, 100 g de pebrots del piquillo, 2 cdas d’oli d’oliva, 1 cta de pebre vermell dolç, 1/2 cta d’orenga, 1/2 cta de sal, 1 cda de concentrat de tomàquet, 1 cda pasta de nyora (en el cas de no tenir aquest ingredient, afegir més pebre vermell, 1 cullerada en lloc de 1/2 culleradeta).

Elaboració: Posar tots els ingredients al vas de la batedora i triturar. La textura si la volem més compacta, la podem modificar afegint pa ratllat.


Ingredientes: 50 gms de piñones, 1 diente de ajo, 40 gms. de tomates secos en aceite, 100 gms. de pimientos del piquillo, 2 cdas, de aceite de oliva, 1 cta. de pimentón dulce, 1/2 cta. de orégano, 1/2 cta. de sal, 1 cda. de concentrado de tomate, 1 cda. pasta de ñora (en el caso de no tener este ingrediente, añadir más pimentón, 1 cucharada en lugar de 1/2 cucharadita).

Elaboración: Poner todos los ingredientes en el vaso de la batidora y triturar. La textura si la queremos más compacta, la podemos modificar añadiendo pan rallado.

3 respuestas a «Sobrassada vegana»

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *