Pinxos i canapès

Els canapès vegetals són molt vistosos i fàcils de preparar, només es qüestió de combinar colors i sabors. A la foto podem veure unes variants, però podeu jugar amb la vostra imaginació i segur que us surten uns canapès deliciosos.
1.- Albarginia amb ceba caramelitzada, untem el canapè amb veganesa i el preparem de la mateixa manera que les culleretes explicades més avall.
2.- Amb paté de xampinyons, xampinyons amb vinagre i margallons.
3.- Olivada, escalivada i cogombre en vinagre.
4.- Paté de carbassó i anacard o qualsevol altre fruit sec.
5.- Sobrassada, tàrtar de verdures i olivas.

Pinxo de truita de patates sobre rodanxa de carbassó a la planxa i culminat amb trossets de pebrot vermell i verd fregits.
Pinxo de patata confitada amb barreja de bolets y tofu .
Tallar las patates a rodanxes i confitar. Saltar els bolets amb all i julivert i posar-los a sobre acabant amb un tros de tofu sedós i una mica de sal negra de l’Himàlaia.

Culleretes d’albarginia amb cruixent de ceba.Triturem ceba i una  l’albergínia per seperat amb el processador d’aliments. Posem En una paella oli d’oliva i posem la ceba, quan estigui transparent, afegim  l’albergínia, anem fent a foc mitjà i 5 minuts abans d’apartar del foc i afegim un grapat de pinyons i especies al gust, orènga, julivert, comí, pebre.

Rotllets de sobressada i formatge vegans.
Agafem llesques de pa de motlle sense crosta i les estirem ben fines amb el corró, les untem amb la sobrassada, posem formatge del nostre gust al centre i enrotllem. Els podem fregir o deixar-los tal qual. Fregits, estan cruixents i molt bones. Podem fer el mateix amb altres combinacions.

 

Xupitos de tàrtar de verduras i alga cochayuyo o una altre alga a elecció. Tallar les verdures triades (carbassó, ceba, pebrots etc…) a trossos ben petits. Hidrata l’alga i tallar també ben menuda. Amanir amb llima, sal i pebre i servir en gotets de vidre. Adornar amb caviar d’algues.
   
   
   
   
   

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *