Per les meves receptes utilitzo els productes en la seva forma natural, mai especiats, m’agrada posar-li jo les espècies al meu gust, per això en aquesta recepta utilitzo heura natural.
Ingredients: 1 paquet d’heura original, ametlla torrada laminada, una ceba, espècies al gust (orenga, farigola, curri, pebre vermell …), suc de llimona, una copeta de brandi, oli d’oliva, sal i pebre.
Elaboració: Posar en un bol els trossos de heura, afegir el suc de llimona, les espècies que hàgim triat, un raig d’oli, sal i pebre. Barrejar i deixar macerar un parell d’hores o d’un dia per l’altre. En el moment de cuinar, tallar la ceba a làmines fines, cobrir el fons d’una paella amb oli d’oliva i afegir la ceba, deixem fer a foc mig, quan comenci a agafar color, afegim el brandi i deixem evaporar l’alcohol, en aquest punt afegim els trossos de herua i deixem fins que quedi daurada al nostre gust.
Servir amb les ametlles laminades per sobre.Podem acompanyar aquest plat amb unes patates al forn o unes verdures saltejades.
Para mis recetas utilizo los productos en su forma natural, nunca especiados, me gusta ponerle yo las especies a mi gusto, por eso en esta receta utilizo heura natural.
Ingredientes: 1 paquet de heura original, almendra tostada laminada, una ceba, especias al gusto (orégano, tomillo, curry, pimentón…), zumo de limón, una copita de brandy, aceite de oliva, sal y pimienta.
Elaboración: Poner en un bol los trozos de heura, añadirle el zumo de limón, las especias que hayamos elegido, un chorro de aceite, sal y pimienta. Mezclar y dejar macerar un par de horas o de un día para otro. En el momento de cocinar, cortar la cebolla en laminas finas, cubrir el fondo de una sartén con aceite de oliva y añadir la cebolla, dejamos hacer a fuego medio, cuando empiece a tomar color, añadimos el brandy y dejamos evaporar el alcohol, en este punto añadimos los trozos de herua y dejamos hasta que quede dorada a nuestro gusto. Servir con las almendras laminadas por encima.
Podemos acompañar este plato con unas patatas al horno o unas verduras salteadas.

Ingredients: 3 patates, 250 g de shiitake, 150 ml de nata de civada, oli d’oliva, pebre vermell, sal i pebre.
Ingredients: 175 g d’arròs, 1/2 litre de
En aquesta recepta, les pomes les farcirem i tindrem unes postres molt bones i nutritives.
Ingredients: 100 g de tofu sedós, 150 ml d’aigua, 1/2 cda de suc de llimona, 1 cda de concentrat de tomàquet, 1 cda de llevat nutricional, 1 cda d’agar-agar en pols, 1/4 cta d’all en pols, 1/4 cta de pebre negre en gra, 1/4 cta de farigola, 1/4 cta de llavors de coriandre, 1/4 cta de sal i una punteta de remolatxa (la remolatxa és per donar-li color i cal vigilar que si es posa molta, quedarà un color rosa cridaner poc atractiu).
Per a l’esmorzar, berenar, o per acompanyar un cafè, aquestes rosquilles són ideals.
El vinagre de mòdena és ideal per amanir tot tipus d’amanides i amb un toc de taronja queda de meravella.
Ingredients: 1 tassa de quinoa, 2 tasses d’aigua o brou vegetal,
Ingredients: una ceba, un tros de porro, 2 alls, 150 grms de xampinyons, 10 gms de bolets deshidratats variats, 1 litre d’aigua, una fulla de llorer, un branca de farigola, una branca de julivert, una cullerada d’oli i sal.
Aquests palets de pastanaga són molt fàcils de fer i ideals per acompanyar qualsevol plat. Les quantitats dels ingredients, dependran de per quants comensals vulguem preparar-les.