Timbal de quinoa i samfaina

La quinoa és un dels aliments més complets que hi ha i  que no haria de faltar en les dietes veganes / vegetarianes pel seu contingut en proteïnes i les seves qualitats nutricionals.

Ingredients: 1 tassa de quinoa, 2 tasses d’aigua o brou vegetal, samfaina.

Elaboració: Posem la quinoa en un colador i rentem per treure impureses. Posem a escalfar l’aigua o brou i quan arrenqui el bull, hi afegim la quinoa i coem durant uns 15/20 minuts. Apartem i posem a escórrer. Amb un cèrcol d’emplatar, muntem el plat alternant capes de quinoa i samfaina. Podem acompanyar amb una amanida i tindrem un plat complet i nutritiu.

**Una altra versió seria fer el timbal amb escalivada en comptes de samfaina.    


La quinoa es uno de los alimentos más completos que hay por lo que no debe faltar en las dietas veganas/vegetarianas, por su contenido en proteínas y sus cualidades nutricionales.

Ingredientes: 1 taza de quinoa, 2 tazas de agua o caldo vegetal, samfaina.

Elaboración: Ponemos la quinoa en un colador y lavamos para quitar impurezas. Ponemos a calentar el agua o caldo y cuando arranque a hervir, añadimos la quinoa y cocemos durante unos 15/20 minutos. Apartamos y ponemos a escurrir. Con un aro de emplatar, montamos el plato alternando capas de quinoa y samfaina. Podemos acompañar con una ensalada y tendremos un plato completo y nutritivo.

**Otra versión sería hacer el timbal con escalivada en vez de samfaina.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *