Bastonets de pastanaga amb sèsam

Aquests palets de pastanaga són molt fàcils de fer i ideals per acompanyar qualsevol plat. Les quantitats dels ingredients, dependran de per quants comensals vulguem preparar-les.

Ingredients: 3 o 4 pastanagues, 2 cdas d’oli d’oliva, 1 cda de farina integral, 1 cta de curri, 1 cta de pebre vermell, 1 cta de llavors de sèsam, sal i pebre a gust.

Elaborció: Pelar i tallar les pastanagues en bastons. Posar en un bol la farina, les espècies, l’oli i barrejar bé, afegir els bastons i remoure perquè s’impregnin bé. Posar-los a la safata de forn i enfornar uns 15/20 minuts a 200 º


Ingredientes: 3 o 4 zanahorias, 2 cdas. de aceite de oliva, 1 cda. de harina integral, 1 cta. de curry, 1 cta. de pimentón, 1 cta. de semillas de sésamo, sal y pimienta al gusto.

Elaborción: Pelar y cortar las zanahorias en bastones. Poner en un bol la harina, las especias, el aceite y mezclar bien, añadir los bastones y remover para que se impregnen bien. Ponerlos en la bandeja del horno y hornear unos 15/20 minutos a 200º

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *