Formatge spirulin

Aquest formatge l’he improvisat per tenir variació pel que fa a gust i color en els meus formatges. Li he posat espirulina i per això el nom. No pretenc que sigui un formatge blau pel que fa a gust, és més mai em va agradar el roquefort, és només una manera d’incloure la spirulina i visualment queda bonic.

Ingredients: 1 iogurt de soja natural, 3 cdas de llevat nutricional, 2 cdas de suc de llimona, 1/4 de tassa d’ametlla en pols, 1 cta de miso blanc, 1 cda d’oli, 1 cta d’all en pols, 1 cta de ceba en pols, 1/2 cta de sal marina, 200 ml d’aigua mineral, 2 ctas d’agar agar en pols.

Elaboració: Dissoldre l’agar agar en l’aigua, portar a foc lent fins que bulli i sense deixar de remenar. Apartar de foc i triturar juntament amb els altres ingredients.
Untar un motlle amb oli i escampar una capa de espirulina. Afegir una mica de la barreja en el motlle i escampar espirulina una altra capa de mescla i espirulina, així fins acabar. Tapar, deixar refredar i guardar a la nevera.
Igual que totes les receptes que no porten conservants, consumir en una setmana.


Este queso lo he improvisado para tener variación en cuanto a sabor y color en mis quesos. Le he puesto espirulina i por esto el nombre. No pretendo que sea un queso azul en cuanto a sabor, es más nunca me gusto el roquefort,  es una manera de incluir la spirulina y visualmente queda bonito.

Ingredientes: 1 yogur de soja natural, 3 cdas de levadura nutricional, 2 cdas de zumo di limón, 1/4 de taza de almendra en polvo, 1 cta de miso blanc, 1 cda de aceite, 1 cta de ajo en polvo, 1 cta de cebolla en polvo, 1/2 cta de sal marina, 200 ml de agua mineral, 2 ctas de agar agar en polvo.

Elaboración: Disolver el agar agar en el agua, llevar a fuego lento hasta que hierva y sin dejar de remover. Apartar del fuego y triturar junto con los demás ingredientes.
Untar un molde con aceite y espolvorear una capa de espirulina. Añadir un poco de la mezcla en el molde y espolvorear espirulina otra capa de mezcla y espirulina, así hasta terminar. Tapar, dejar enfriar y guardar en la nevera.
igual que todas las recetas que no llevan conservantes, consumir en una semana.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *