Galetes amb sucre i canyella

Aquestes són unes galetes molt fàcils de preparar i estan boníssimes. Són perfectes per prendre amb un te o cafè.
Es conserven perfectament un mes dins d’una caixa de llautó.
Amb aquestes quantitats ens sortiran unes 25 galetes d’una mida mitjana.

Ingredients: 100 gms de margarina, 150 gms de farina de blat, 30 gms d’ametlla en pols, 50 gms de sucre, 1 cdta d’aroma de vainilla, ratlladura de llimona, 1 cda de sucre integral  i 1 cta de canyella en pols per a la cobertura.

Elaboració: Posar en un bol la margarina, el sucre, la vainilla i la ratlladura de llimona. Batre amb les varetes fins que quedi com una crema, afegir la farina i l’ametlla en pols, batre una mica més i pastar fins a integrar la massa, fer una bola, embolicar en paper film i deixar reposar a la nevera mitja hora o més. Preescalfar el forn a 180 º Estirar la massa amb el corró, tallar les galetes amb un talla pastes, posar sobre paper vegetal, afegir una barreja de sucre i canyella per sobre i enfornar uns 15 minuts mes o menys.
Deixar refredar sobre una reixeta i guardar un cop fredes.


Estas son unas galletas muy fáciles de preparar y están buenísimas. Son perfectas para tomar con un té o café.
Se conservan perfectamente un mes dentro de una caja de latón. Con estas cantidades nos saldran unas 25 galletas de un tamaño medio.

Ingredientes: 100 gms de margarina, 150 gms de harina de trigo, 30 gms de almendra en polvo, 50 gms de azúcar, 1 cdta de aroma de vainilla, ralladura de limón, 1 cda de azúcar integral y 1 cta de canela en polvo para la cobertura.

Elaboración: Poner en un bol la margarina, el azúcar, la vainilla y la ralladura de limón. Batir con las varillas hasta que quede como una crema, añadir la harina y la almendra en polvo , batir un poco más y amasar hasta integrar la masa, hacer una bola, envolver en papel film y dejar reposar en la nevera media hora o más. Precalentar el horno a 180º Estirar la masa con el rodillo, cortar las galletas con un corta pastas, poner sobre papel vegetal, añadir una mezcla de azúcar y canela por encima y hornear unos 15 minutos mas o menos.
Dejar enfriar sobre una rejilla y guardar una vez frias.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *