Sangria suau

Aquesta seria la base per fer una sangria. A partir d’aquí es pot combinar amb altres fruites i algun altre licor. Se li pot afegir sucre si us agrada més dolç.

Ingredients: 1/2 litre de vi negre, suc de 1 taronja, 1 taronja tallada a rodanxes, una pell de llimona, 2 préssecs pelats i tallats a trossos, 1 llauna de refresc de llimona, un rajolí de vodka (opcional), 1 branca de canyella.

Elaboració: En una gerra posar la taronja i els préssecs tallats, tirar el suc de taronja, la pell de llimona, la canyella, vi i el vodka, barrejar i deixar macerar unes hores a la nevera.
A l’hora de servir-la, afegir el refresc de llimona, uns glaçons de gel i servir ben freda.


Ingredientes: 1⁄2 litro de vino negro, zumo de 1 naranja, 1 naranja cortada en rodajas, una piel de limón, 2 melocotones pelados y cortados en trozos, 1 lata de refresco de limón, un chorrito de vodka (opcional), 1 rama de canela.

Elaboración: En una jarra poner la naranja y los melocotones cortados, echar el zumo de naranja, la piel de limón, la canela, vino y el vodka, mezclar y dejar macerar unas horas en la nevera. Añadir el refresco de limón, unos cubitos de hielo y servir bien fría.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *