Crema de pèsols amb menta

Es tracta d’una crema fàcil de fer, molt suau i refrescant i és ideal per als dies de calor. Els pèsols es poden utilitzar tant frescos quan és temporada, com congelats.

Ingredients: 250 g de pèsols, 1/2 ceba, 1 patata mitjana, 500 ml de brou vegetal, 1 cda de menta fresca picada, 2 cdas d’oli d’oliva, sal i pebre blanc.

Elaboració: Posar l’oli en un cassó, afegir la ceba trossejada, quan comenci a agafar color, afegim la patata tallada a trossos, sal i pebre, ofeguem una mica i afegim el brou. Coure uns 10 minuts i incorporar els pèsols i la menta. Deixar coure uns altres 10 minuts més, retirar del foc i triturar. Deixar refredar i guardar a la nevera fins l’hora de servir.


Se trata de una crema fácil de hacer,  muy suave y refrescante, ideal para los días de calor. Los guisantes pueden utilizarse tanto frescos cuando es temporada, como congelados.

Ingredientes: 250 g. de guisantes, 1/2 cebolla, 1 patata mediana, 500 ml de caldo vegetal 1 cda. de menta fresca picada , 2 cdas. de aceite de oliva, sal y pimienta blanca.

Elaboración: Poner el aceite en un cazo, añadir la cebolla troceada, cuando empiece a tomar color, añadimos la patata cortada a trozos, rehogamos un poco y añadimos el caldo. Cocer unos 10 minutos e incorporar los guisantes y la menta. Dejar cocer otros 10 minutos mas, retirar del fuego y triturar. Dejar enfriar y guardar en la nevera hasta la hora de servir.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *