Maduixes amb vinagre

Unes postres de tota la vida que no poden faltar a la nostra dieta. Fàcil i ràpid de prepara, molt refrescant i que poca cosa cal explicar per la seva preparació. Es poden preparar amb qualsevol tipus de vinagre, però a mi m’agraden especialment amb el vinagre de Mòdena.

Ingredients: 300 gms de maduixes, 2 cdas de sucre, 1 cda de vinagre de Mòdena.

Elaboració: Renta les maduixes i trosseja, posa en un bol i afegeix el sucre i el vinagre. Remou i deixa macerar tapades unes hores a la nevera perquè les maduixes deixin anar el seu suc i es formi un almívar.
D’un dia per l’altre és quan estan més bones


Un postre de toda la vida que no puede faltar en nuestra dieta. Fácil y rápido de preparar, muy refrescante y que poca cosa hay que explicar para su preparación. Se pueden preparar con cualquier tipo de vinagre, pero a mi me gustan especialmente con el vinagre de Módena.

Ingredientes: 300 gms. de fresas, 2 cdas. de azúcar, 1 cda. de vinagre de Módena.

Elaboración: Lava las fresas y trocea, pon en un bol y añade el azúcar y el vinagre. Remueve y deja macerar tapadas unes hores en la nevera para que las fresas suelten su jugo y se forme un almíbar.
De un dia para otro es cuando están más buenas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *