Tofu feta

El tofu natural no té cap sabor especial però fa d’esponja absorvint el gust dels ingredients que li posem. En aquest cas està macerat com si fos un formatge feta i realment el seu aspecte i sabor és molt similar. Perquè absorveixi bé els sabors, caldrà deixar-ho macerant unes 12 hores, com més temps passi macerant, millor sabor tindrà.

Ingredients: 1 bloc de tofu ferm natural, 1 cda de suc de llimona, 1 cda de vinagre de poma, 2 cdas de llevat nutricional, 1 ctas d’orenga, 1 cta d’all en pols, 1 cta de farigola, 1 cta d’alfàbrega, 1 full de llorer, oli i sal.

Elaboració: Escórrer bé el tofu i tallar-lo a daus, posar-lo en un recipient i afegir tots els ingredients menys l’oli, barrejar bé i deixar-ho reposar unes 4 hores, anar remenant de tant en tant perquè es vagin impregnant bé els trossos de tofu i vagin agafant el gust. Passat el temps, posar-los en un pot de vidre i cobrir-lo amb l’oli.
*Podem afegir també uns tomàquets secs a trossets.
Deixar a la nevera 8 hores més abans de menjar.


Ingredientes: 1 bloque de tofu firme natural, 1 cda. de zumo de limón, 1 cda de vinagre de manzana, 2 cdas, de levadura nutricional, 1 ctas, de orégano, 1 cta. de ajo en polvo, 1 cta. de tomillo, 1 cta. de albahaca, aceite y sal.

Elaboración: escurrir bien el tofu y cortarlo a dados, ponerlo en un recipiente y añadir todos los ingredientes menos el aceite, mezclar bien y dejarlo reposar unas 4 horas, ir mezclando de vez en cuando para que se vayan impregnando bien los trozos de tofu y vayan cogiendo el sabor. Pasado el tiempo, ponerlos en un tarro de cristal y cubrirlo con el aceite.
*Podemos añadir también unos tomates secos a trozos.
Dejar en la nevera 8 horas más antes de comerlo.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *