Cruixents de pa

Ingredients: 100 g de farina de blat, 50 ml d’oli d’oliva, 50 ml d’aigua 1 gms de llevat, sal i pebre. Per decorar, olives negres, pipes, llavors, sal, espècies…

Elaboració: Pastar suaument perquè s’integri tot, dividir la massa en porcions segons els gustos que vulguem fer i afegir l’ingredient triat, pastar fins a integrar i deixar reposar 10 mts. Estirar la massa amb el corró deixant-la ben fina, fer uns talls, posar sal gruixuda per sobre  i coure al forn preescalfat a 190º fins que veiem que està daurada la massa.


Ingredientes: 100 gms de harina de trigo, 50 ml. de aceite de oliva, 50 ml. de agua 1 gms. de levadura, sal y pimienta. Para decorar, aceitunas negras, pipas, semillas, especies…

Elaboración: Amasar suavemente para que se integre todo, dividir la masa en porciones segun los sabores que queramos hacer i añadir el ingrediente elegido, amasar hasta integrar i dejar reposar 10 mts. Estirar la masa con el rodillo dejándola bien fina, hacer unos cortes, poner sal gruesa por encima  y hornear a 190º hasta que veamos que está dorada la masa.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *