Batut de tres sabors

Si et costa de menjar fruita, prova de fer-la en batut, aquí tens un combinat com a exemple però pots fer les combinacions que vulguis.

Ingredients: 1/2 mango madur, 7 o 8 maduixes, una pera, suc de llimona, llet de coco.

Elaboració: Triturar les fruites per separat afegint un rajolí de llet de coco. La pera la ruixarem amb una mica de llimona abans de triturar-la perquè no s’oxidi i mantingui el seu color ben blanc. Abocar en un got, primer el batut de mango, després el de maduixa i finalment el de pera.
Nota: Això es pot fer amb la combinació de fruites que vulguem. En parts iguals cada fruita o com en aquest cas que porta més de maduixa. Jugar amb la imaginació.


Ingredientes: 1/2 mango maduro, 7 o 8 fresas, una pera, zumo de limón, leche de coco.

Elaboración: Triturar las frutas por separado añadiéndoles un chorrito de leche de coco. La pera la rociaremos con un poco de limón antes de triturarla para que no se oxide y mantenga su color bien blanco.Verter en un vaso: primero el batido de mango, luego el de fresa y por último el de pera.
Nota: Esto se puede hacer con la combinación de frutas que queramos. En partes iguales cada fruta o como en este caso que lleva más de fresa. Jugar con la imaginación.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *