Pastís de coco y mango

Ingredients: 4 tasses de llet de coco, 1/2 tassa de maizena, 2/3 tassa de sucre, 1/2  cta de sal, 1 cta d’aigua de tarongina, 1/2 cta d’agar agar en pols.
Per a la base: 150 g de nous, 70 g de prunes.
Per a la gelatina: 200 g de mango (pot ser en conserva) 1/2 tassa d’almívar, 1/2 cta d’agar agar en pols.

Elaboració: Tritureu les nous i les prunes i cobrir el fons d’un motlle desmuntable amb la barreja, estrenyent perquè quedi una capa ben compactada. Barrejar la llet de coco amb la Maizena, el sucre, l’agar i la sal, portar al foc sense deixar de remoure amb una cullera de fusta fins que bulli. Apartar del foc i afegir la tarongina (opcional). Posar-ho en el motlle. Preparar la gelatina per a la cobertura. Triturar el mango (pot ser qualsevol altra fruita de la nostra preferència, amb maduixes també fa una combinació perfecta) barrejar amb l’almívar i l’agar. Portar al foc sense deixar de remenar fins que bulli. Posar-ho per sobre. Deixar refredar i ficar a la nevera perquè compacti bé. Desmotllem i  decorem al gust. En aquest cas vaig posar uns adorns que vaig fer amb sucre.


Ingredientes: 4 tazas de leche de coco, ½ taza de maicena, 2/3 taza de aúcar, ½ cta de sal, 1 cta de agua de azahar, ½ cta de agar agar en polvo.
Para la base: 150 gms de nueces, 70 gms. de ciruelas,
Para la gelatina: 200 gms de mango (puede ser en conserva) ½ taza de almíbar, ½ cta. Agar agar en polvo.

Elaboración: Triturar las nueces y las ciruelas y cubrir el fondo de un molde desmontable con la mezcla apretando para que quede una capa bien compacta.
Mezclar la leche de coco con la maicena, el azúcar, el agar y la sal, llevar al fuego sin dejar de remover con una cuchara de madera hasta que hierva. Apartar del fuego y añadir el agua de azahar (opcional). Verter en el molde.
Preparar la gelatina para la cobertura. Triturar el mango (puede ser cualquier otra fruta de nuestra preferencia, con fresas también hace una combinación perfecta) mezclar con el almíbar y el agar. Llevar al fuego sin dejar de remover hasta que hierva. Verter en el molde.
Dejar enfriar y meter en la nevera para que compacte bien.
Desmoldamos y podemos decorarlo al gusto. En este caso puse unos adornos que hice con azúcar.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *