Veganesa al pebre vermell

L’elaboració és la de la veganesa, l’únic que al final li afegim el pebre vermell.

Ingredients: 1/2 tassa de llet de soja, 1 tassa d’oli de gira-sol, suc de 1/2 llimona, sal negra de l’Himàlaia, un cta de pebre vermell de la Vera.

Elaboració: Posar en el got de la batedora la llet, unes gotes de suc llimona, la sal i l’oli i batre a velocitat baixa fins que emulsioni. Afegir la resta del suc de llimona i el pebre vermell. Barrejar tot i llest.
Se li pot afegir també un gra d’all, això ja va a gustos.
És important afegir al got de la batedora els ingredients en el mateix ordre que s’especifica.



Ingredientes
: 1/2 taza de leche de soja, 1 taza de aceite de girasol, zumo de 1/2 limón, sal negra del Himalaya, una cta. de pimentón de la Vera.

Elaboración: Poner en el vaso de la batidora la leche, unas gotas  de zumo limón, la sal y el aceite y batir a velocidad baja hasta que emulsione. Añadir el resto del zumo de limon y el pimentón. Mezclar todo y listo.
Se le puede añadir también un diente de ajo, eso ya va a gustos.
Es importante añadir al vaso de la batidora los ingredientes en el mismo orden que se especifica.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *