Cocas de vidre

Ingredients: 200 gms de farina de blat, 100 ml d’aigua, 25 ml d’oli d’oliva, 10 gms de llevat fresc, 4 gms de sal, sucre, pinyons o ametlla i anís.

Elaboració: Dissoldre el llevat en una mica d’aigua tèbia, fer un volcà amb la farina i afegir l’aigua, oli, sal i el llevat. Amassar tot bé fins que no s’enganxi a les mans. Deixar reposar la massa 15/20 minuts coberta amb un paper film. Estirar la massa amb un corró fins que quedi ben fina, tallar tires segons la mida que es vulguin les coques. Pintar amb anís, afegir sucre generosament i els pinyons o ametlles. Introduir en el forn preescalfat a 200 º fins que estiguin ben torrades.
Treure-les del forn i tornar a pintar amb anís.


Ingredientes: 200 gms de harina de trigo, 100 ml de agua, 25 ml de aceite de oliva, 10 gms de levadura fresca, 4 gms de sal, azúcar, piñones o almendra y anís.

Elaboración: Disolver la levadura en un poco de agua templada, hacer un volcán con la harina y añadir el agua, aceite, sal y la levadura. Amasar todo bien hasta que no se pegue en las manos. Dejar reposar la masa 15/20 minutos cubierta con un papel film. Estirar la masa con un rodillo hasta que quede bien fina, cortar tiras según el tamaño que se quieran las cocas. Pintar con anís, añadir azúcar generosamente y los piñones o almendras. Introducir en el horno precalentado a 200º hasta que estén bien tostadas. Al sacarlas del horno volver a pintar con anís y listo.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *