Tofu ametllat

 Ingredients: Un bloc de tofu, un grapadet d’ametlles laminades i torrades, una llimona, un all, un manat de julivert, dues cullerades de margarina vegetal, oli d’oliva, sal i pebre.

Elaboració: Tallar el tofu a rodanxes, afegir el suc de mitja llimona, sal, pebre, all i julivert picat i un rajolí d’oli d’oliva i deixar macerar un mínim de mitja hora.
En una paella fer el tofu a la planxa, afegir també el suc que ha deixat anar, apartar i posar-los en un plat. A la mateixa paella afegir dues cullerades de margarina i el suc de llimona restant i deixar reduir una mica. Cobrir el tofu amb la salsa i afegir les ametlles laminades.


Ingredientes: Un bloque de tofu, un puñadito de almendras laminadas y tostadas, un limón, un ajo, un ramillete de perejil, dos cucharadas de margarina vegetal, aceite de oliva, sal y pimienta.

Elaboración: Cortar el tofu en lonchas, añadirle el zumo de medio limón, sal, pimienta, ajo y perejil picadito y un chorrito de aceite de oliva y dejar macerar un mínimo de media hora.

En una sartén hacer el tofu a la plancha, añadir también el jugo que ha soltado, apartar y disponerlos en un plato. En la misma sartén añadir dos cucharadas de margarina y el zumo de limón restante y dejar reducir un poco. Cubrir el tofu con la salsa y añadir las almendras laminadas.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *