Pa de pessic marmolat

Un pa de pessic diferent per qualsevol ocasió. Molt fàcil de fer i amb un excel·lent resultat.

Ingredients: 250 gms de farina, 25 gms de Maizena, 225 gms de sucre, 1 cta de llevat en pols, 1/2 cta de bicarbonat, 1 cta de vinagre de poma, 250 ml de llet de soja, 150 ml d’oli de gira-sol, 1 cta de vainilla, un polsim de sal i una cullerada de cacau en pols.

Elaboració: Posar la llet en un bol, afegir el vinagre i deixar uns minuts que qualli. Afegir l’oli, el sucre, la vainila i batre amb les barilles. En un altre bol posar les farines, el bicarbonat, el llevat, la mica de sal i tamisar. Afegir al bol dels líquids i barrejar. Apartar part de la barreja en un altre recipient (una mica menys de la meitat) i afegir el cacau. Barrejar fins que s’integri. En un motlle de plum cake posar una capa de la primera barreja, una altra de la de xocolata i finalitzar amb una altra capa sense cacau. Amb una forquilla o escuradents fer un zizag perquè es barregin una mica les masses i ficar al forn pre-escalfat a 180 º uns 40/45 minuts.


Ingredientes: 250 gms. de harina, 25 gms. de Maizena,  225 gms. de azúcar, 1 cta. de levadura en polvo, 1/2 cta. de bicarbonato, 1 cta. de vinagre de manzana, 250 ml. de leche de soja, 150 ml. de aceite de girasol, 1 cta. de vainilla,  una pizca de sal y una cucharada de cacao en polvo.

Elaboración: Poner la leche en un bol,  añadir el vinagre y dejar unos minutos que cuaje. Añadir el aceite, el azúcar, la vainila y batir con las barillas. En otro bol poner las harinas, el bicarbonato, la levadura, la pizca de sal y tamizar. Añadir al bol de los líquidos y mezclar.
Apartar parte de la mezcla en otro recipiente (algo menos de la mitad) y añadir el cacao. Mezclar hasta que se integre.
En un molde de plum cake poner una capa de la primera mezcla, otra de chocolate y finalizar con otra capa sin cacao. Con un tenedor o palillo hacer un zizag para que se mezclen un poco las masas y meter al horno precalentado a 180º unos 40/45 minutos.

Listo!

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