Embotit tipus «pernil dolç»

Aquí tenim un embotit molt aconseguit, fàcil de fer, ideal per els nostres entrepans, per fer biquinis o per afegir a les nostres pizzes o amanides.

Ingredients: 200 g de tofu sedós, 1/2 tassa d’arròs bullit, 125 g de xampinyons, 200 ml d’aigua,1 cda d’agar-agar en pols, 1 cda de concentrat de tomàquet, 1/2 cda de barreja d’espècies, 1/2cta de vinagre de Mòdena, 1/4 cta de fum líquid (opcional) 1 trosset de remolatxa cuita (per al color), sal al gust.

Elaboració: Coure arròs i deixar refredar. Netegem els xampinyons i els pelem, els tallem i saltegem amb una mica d’oli. Posar tots els igredients al got de la batedora, excepte l’aigua i l’agar, triturar i reservar.
Posar l’aigua en un cassó i dissoldre l’agar-agar, portar a foc mitjà sense deixar de remenar i bullir un minut, afegir a la barreja anterior i tornar a triturar per integrar-ho tot. Poseu la preparació en un motlle, deixeu-ho refredar i guardeu-ho a la nevera unes hores perquè acabi de quallar. Desemmotlleu i ja tenim  l’embotit llest.


Aquí tenemos un embutido muy logrado, fácil de hacer, ideal para nuestros bocadillos, para hacer bikinis o para añadir a nuestras pizzas o ensaladas.

Ingredientes: 200 gms de tofu sedoso, 1/2 taza de arroz hervido, 125 g de champiñones, 200 ml de agua, 1 cda de agar-agar en polvo, 1 cda de concentrado de tomate, 1/2 cda de mezcla de especias, 1/2cta de vinagre de Módena, 1/4 cta de humo líquido (opcional) 1 trocito de remolacha cocida (para el color), sal al gusto.

Elaboración: Cocer arroz y dejar enfriar. Limpiamos los champiñones y los pelamos, los cortamos y salteamos con un poco de aceite. Poner todos los igredientes en el vaso de la batidora, excepto el agua y el agar, triturar y reservar.
Poner el agua en un cazo y disolver el agar-agar, llevar a fuego medio sin dejar de remover y hervir un minuto, añadir a la mezcla anterior y volver a triturar para integrar todo. Poner la preparación en un molde, dejar enfriar y guardar en la nevera unas horas para que acabe de cuajar. Desmoldar y ya tenemos nuestro embutido listo.

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