Tempeh en vinagre

No t’agrada?. Aquesta és una bona manera de menjar tempeh, un aliment ple de propietats que no hauria de faltar en cap dieta vegana o vegetariana pels seus múltiples beneficis per a la salut. Preparats d’aquesta manera, recorden els seitons en vinagre.

Ingredients: Tempeh natural, pot ser de soja o de cigró segons la vostra preferència, vinagre de poma, oli d’oliva, pols d’algues, sal, pebre, all i julivert.

Elaboració: Tallar el tempeh en tires fines, afegir sal i pols d’algues. Anar posant els trossos de tempeh en un recipient i cobrir-los amb el vinagre de poma i deixar uns 45 minuts més o menys, depenent de si volem el sabor més o menys fort de vinagre. Amb aquest temps queden pel meu gust perfectes. Un cop passat el temps, escórrer el vinagre i posar-los  en un recipient, afegir pebre a gust (opcional) all i julivert picats i cobrir-los amb oli d’oliva. Deixar reposar unes hores abans de consumir.


No te gusta ?. Esta es una buena manera de comer tempeh, un alimento lleno de propiedades que no debería faltar en ninguna dieta vegana o vegetariana por sus multiples beneficios para la salud. Preparados de esta forma, recuerdan a los boquerones en vinagre.

Ingredientes: Tempeh natural, puede ser de soja o de garbanzo segun vuestra preferencia, vinagre de manzana, aceite de oliva, polvo de algas, sal, pimienta, ajo y perejil.

Elaboración: Cortar el tempeh en tiras finas, añadir sal y polvo de algas. Ir poniendo los trozos de tempeh en un recipiente y cubrirlos con el vinagre de manzana y dejar unos 45 minutos mas o menos, dependiendo de si queremos el sabor más o menos fuerte de vinagre. Con este tiempo quedan para mi gusto, perfectos. Una vez pasado el tiempo, escurrir el vinagre y disponerlas en un recipiente y añadir pimienta al gusto (opcional) ajo y perejil picados y cubrirlas con aceite de oliva. Dejar reposar unas horas antes de consumir. 

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