Fulles de remolatxa farcides

Aquesta és una bona recepta per aprofitar les fulles de les remolatxes. A l’hora de comprar-les tria que tinguin les fulles grans i senceres per poder aprofitar-les bé.
Les podem omplir del que vulguem, aquestes estan farcides d’arròs amb verdures i acompanyades d’una salsa de fruits secs.

Ingredients: Fulles de remolatxa que siguin grans, arròs, ceba, pastanaga, xampinyons, carbassó, oli d’oliva, sal i pebre. Les quantitats dependran de les fulles vulguem omplir.

Elaboració: Bullir l’arròs i escórrer. Tallar les verdures en brunoise i saltar en oli d’oliva amb sal i pebre a gust, barrejar amb l’arròs i deixar refredar.
Rentar les fulles de remolatxa, treure-li bé les tiges, escaldar un minut i posar-les en aigua freda amb gel per tallar la cocció. Escórrer i assecar bé amb paper de cuina i procedir a l’farciment.
Servir acompanyades amb la salsa de fruits secs.


Podemos rellenarlas de lo que queramos, estas están rellenas de arroz con verduras y acompañadas de una salsa de frutos secos.

Ingredientes: Hojas de remolacha que sean grandes, arroz, cebolla, zanahoria, champiñones, calabacín, aceite de oliva, sal y pimienta. Las cantidades dependerán de cuantas hojas queramos rellenar.

Elaboración: Hervir el arroz y escurrir. Cortar las verduras en brunoise y saltearlas en aceite de oliva con sal y pimienta al gusto, mezclar con el arroz y dejar enfriar.
Lavar las hojas de remolacha, quitarle bien los tallos, escaldar un minuto y ponerlas en agua fria con hielo para cortar la cocción.  Escurrir y secarlas bien con papel de cocina y proceder al relleno.
Servir acompañadas con la salsa de frutos secos.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *