Vinagreta de fruits vermells

Els fruits vermells són uns excel·lents aliats a l’hora de preparar amanides. Tant per preparar una vinagreta com per afegir-sencers. El seu sabor aporta uns matisos refrescants, li dóna un toc de color al teu plat i una dosi extra de vitamines.
Es prepara en un moment i si no la gastes tota, pots guardar-la en un pot de vidre a la nevera.
Si la proves, acabarà sent una de les teves preferides.

Ingredients: 100 g de fruits vermells de la teva elecció (nabius, gerds, mores …), 2 cdas de sucre, 2 cdas de vinagre de poma, 100 ml d’oli d’oliva.

Elaboració: Posar els fruits vermells i el sucre en un cassó i bullir uns 5 minuts perquè es desfaci el sucre. Triturar i colar. Afegir l’oli i emulsiona, se li pot afegir una mica de sal si es vol encara que no li cal.
Deixar refredar abans d’utilitzar.


Ingredientes: 100 g de frutos rojos de tu elección (arandanos, frambuesas, moras…), 2 cdas de azúcar, 2 cdas de vinagre de manzana, 100 ml de aceite de oliva.

Elaboración: Poner los frutos rojos y el azúcar en un cazo y hervir unos 5 minutos para que se deshaga el azúcar. Triturar y colar. Añadir el aceite y emulsiona, se le puede añadir un poquito de sal si se quiere aunque no le hace falta.
Dejar enfriar antes de utilizar.

 

 

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *