Cal aprofitar el temps de moniatos, amb ells es poden fer moltes receptes tant dolces com salades, la crema que us proposo a continuació és molt fàcil de fer i el resultat és molt bo.
Ingredients: 175 g de moniato cuit, 500 ml de llet de soja o de la vostra preferència, 25 g de Maizena, 80 g de sucre, 1/4 cte de canyella en pols, 1/4 cte nou moscada, 1/4 cte gingebre.
*El pes dels 175 g de moniato han de ser una vegada cuit. Es pot cuinar al forn, vapor o bullit. El cas es que ens quedi ben tendre.
Elaboració: Trutiruar tots els ingredients i coure a foc mig sense deixar de remenar fins que bulli. Apartem del foc i repartim en els motlles. Cobrim amb paper film, deixem refredar i guardem a la nevera.
El podem menjar tal qual o acompanyar amb uns fruits secs, amb caramel líquid, amb uns fruits vermells o el que vulguem. En el cas de la foto, li he posat el mateix acompanyament que el del pastís Galilea, crumble i caramel.
Ingredientes: 175 g de boniato cocido, 500 ml de leche de soja o de vuestra preferencia, 25 g de Maizena, 80 g de sucre, 1/4 cta de canela en polvo, 1/4 cta nuez moscada, 1/4 cta gengibre.
*El peso de los 175 g de boniato tienen que ser una vez cocido . Se puede cocinar al horno, vapor o hervido. El caso es que nos quede bien tierno.
Elaboración: Trutiruar todos los ingredientes i cocer a fuego medio sin dejar de remover hasta que hierva. Apartamos del fuego y repartimos en los moldes. Cubrimos con papel film, dejamos enfriar y guardamos en la nevera.
lo podemos comer tal cual o acompañar con unos frutos secos, con caramelo líquido, con unos frutos rojos o lo que queramos. En el caso de la foto, le he puesto el mismo acompañamiento que el de la tarta Galilea, crumble i caramelo.