Fish d’albergínia

Les albergínies preparades d’aquesta manera són ideals per a un pica-pica, a l’estar adobades amb algues, agafen un lleuger gust de mar que recorda el peix fregit, és per això que li he donat aquest nom a la recepta.

Ingredients: 2 albergínies mitjanes, 1 cda de pols d’algues, sal i pebre a gust. Farina de cigró per arrebossar.

Elaboració: El primer pas serà fer les albergínies escalivades al forn però sense que quedin massa fetes, que no estiguin molt toves perquè així ens anirà millor per al següent pas.
Deixem refredar les albergínies, les pelem i les tallem a tires una mica gruixudes i no molt llargues, mes o menys com es veu a la foto. Les posem en un recipient, hi afegim la pols d’algues, un pessic de sal i les guardem a la nevera unes hores o fins al dia següent, perquè absorbeixi el sabor de les algues.
Ara només falta passar-les per farina de cigró i fregir-les en oli d’oliva fins que estiguin daurades.


Las berenjenas preparadas de esta forma son ideales para un picoteo, al estar adobadas con algas, cogen un ligero sabor a mar que recuerda al pescado frito, es por esto que le he dado este nombre a la receta.

Ingredientes: 2 berenjenas medianas, 1 cda de polvo de algas, sal y pimienta al gusto. Harina de garbanzo para rebozar.

Elaboración: El primer paso será hacer las berenjenas escalibadas al horno pero sin que queden demasiado hechas, que no estén muy blandas porque así nos irá mejor para el siguiente paso.
Dejamos enfriar las berenjenas, las pelamos y las cortamos a tiras un poco gruesas y no muy largas, mas o menos como se ve en la foto. Las ponemos en un recipiente, le añadimos el polvo de algas, una pizca de sal y las guardamos en la nevera unas horas o hasta el día siguiente, para que absorba el sabor de las algas.
Ahora solo falta pasarlas por harina de garbanzo y freirlas en aceite de oliva hasta que esten doradas.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *