Aquí teniu una barreja d’espècies ideal per saborizar nostres plats de «carns» vegetals, brous o salses. Aquesta és una combinació que a mi m’agrada i sempre tinc a mà, però podeu incloure o canviar espècies al vostre gust.
Ingredients: 1 tassa de llevat nutricional, 5 cdas de ceba deshidratada, 2 cdas d’all en pols, 1 cda de sal marina, 1 cda d’orenga, 1 cda de farigola, 1 cda de julivert sec, 1 cta de pebre negre, 1 cta de cúrcuma, 1 cta de romaní, 1 fulla de llorer.
Elaboració: Tan fàcil com triturar tot i guardar en un pot de vidre.
Aquí teneis una mezcla de especias ideal para saborizar nuestros platos de «carnes» vegetales, caldos o salsas. Esta es una combinación que a mi me gusta y siempre tengo a mano, pero podéis incluir o cambiar especias a vuestro gusto.
Ingredientes: 1 taza de levadura nutricional, 5 cdas de cebolla deshidratada, 2 cdas de ajo en polvo, 1 cda de sal marina, 1 cda de orégano, 1 cda de tomillo, 1 cda de perejil seco, 1 cta de pimienta negra, 1 cta de cúrcuma, 1 cta de romero 1 hoja de laurel.
Elaboración: Tan fácil como triturar todo y guardar en un tarro de cristal.