Dóna-li un toc diferent a la veganesa.
Ingredients: 1/4 tassa de llet de soia, 1/2 tassa d’oli de gira-sol, suc de 1/2 llimona, 1/2 cullerada de mostassa, 1 cullerada de raves picats, sal.
Elaboració: Posar en el got de la batedora la llet, l’oli i una mica de sal. Batre a velocitat baixa sense aixecar el braç de la batedora. Sense deixar de batre anar afegint el suc de llimona. Passar la veganesa a un bol i afegir la mostassa i els raves picats ben menuts.
Barrejar tot i reservar a la nevera fins a l’hora de servir.
Ingredientes: 1/4 taza de leche de soja,1/2 taza de aceite de girasol, zumo de 1/2 limón, 1/2 cucharada de mostaza, 1 cucharada de rábanos picados, sal.
Elaboración: Poner en el baso de la batidora la leche, el aceite y una pizca de sal. Batir a velocidad baja sin levantar el brazo de la batidora. Sin dejar de batir ir añadiendo el zumo de limón. Pasar la veganesa a un bol y añadir la mostaza y los rábanos picados bien menuditos.
Mezclar todo y reservar en la nevera hasta la hora de servir.