Pastís de pa de motlle

Per menjars informals d’estiu, aquest pastís és ideal tant per a vegans com a no vegans.

Ingredients: 1 paquet de pa de motlle especial per a pastís, paté d’escalivada, paté de tofu, veganesa, olives sense os verdes i negres, cogombres en vinagre, pebrots del piquillo i festucs trossejats.
Les receptes dels patés les podeu trobar aquí.

Elaboració: Untar una llesca amb paté d’escalivada, col·locar una altra llesca a sobre i untar amb paté de tofu, anar col·locant a sobre i en fila, les olives partides per la meitat, els cogombrets també tallats per la meitat de manera allargada i tires de pebrot, col·locar una altra llesca, untar amb el paté do tofu i seguir col·locant els adobats de forma intercalada fins a acabar les llesques de pa. Embolicar amb paper film i col·locar a la nevera amb una mica de pes a sobre perquè es compacti. Passades unes hores o millor l’endemà, treure de la nevera, col·locar el pastís en una safata, untar-lo amb veganesa i escampar els festucs trossejats per sobre.
Aquest pastís té una bona presentació i un tall molt divertit i colorit.

Ingredientes: 1 paquete de pan de molde especial para pastel, paté de escalibada, paté de tofu, veganesa, aceitunas sin hueso verdes y negras, pepinillos en vinagre, pimientos del piquillo y pistachos troceados. Las recetas de los pates las podéis encontrar aquí.

Elaboración: Untar una rebanada con paté de escalibada, colocar otra rebanada encima y untarla con paté de tofu, ir colocando encima y en fila, las aceitunas partidas por la mitad, los pepinillos también cortados por la mitad a lo largo y tiras de pimiento, colocar otra rebanada, untarla con el paté do tofu y seguir colocando los encurtidos de forma intercalada hasta terminar las rebanadas de pan. Envolver con papel film y colocar en la nevera con algo de peso encima para que se compacte. Pasadas unas horas o mejor al día siguiente, sacar de la nevera, colocar el pastel en una bandeja, untarlo con veganesa y espolvorear los pistachos troceados.

Este pastel tiene una buena presentación y un corte muy divertido.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *