Púding de carbassa

Un postre deliciós, senzill d’elaborar i amb molt bon resultat.

Ingredients: 500 g de carbassa, 250 g de sucre, 500 ml de llet de soja (o la de la vostra preferència), 1 branca de canyella, 1 cta de vainilla, 1 cda d’agar agar en pols.

Elaboració: Trossejar la carbassa i posar-la a coure amb el sucre, la branca de canyella i la vainilla. Quan la carbassa estigui tendra, retirar la branca de canyella i triturar. Afegir la llet i l’agar i portar de nou al foc sense deixar de remenar fins que bulli. Bolcar en un recipient caramelitzat (pots fer servir caramel líquid), deixar refredar i ficar-lo a la nevera.



Ingredientes:
500 gms de calabaza, 250 gms de azúcar, 500 ml de leche de soja (o la de vuestra preferencia), 1 rama de canela, 1 cta de vainilla, 1 cda de agar agar en polvo.

Elaboración: Trocear la calabaza y ponerla a cocer con el azúcar, la rama de canela y la vainilla. Cuando la calabaza esté tierna, retirar la rama de canela y triturar. Añadir la leche y el agar y llevar de nuevo al fuego sin dejar de remover hasta que hierva. Volcar en un recipiente caramelizado (puedes usar caramelo líquido), dejar enfriar y meterlo en la nevera.

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