Fals Xucrut

Ingredients: Una col, 75 ml de vinagre de poma, 65 ml d’oli d’oliva, 150 ml d’aigua, sal i pebre blanc. 

Elaboració: Tallar la col en juliana i posar-la en una cassola, afegir el vinagre, oli i l’aigua i salpebrar a gust. Coure-la a foc mitjà remenant de tant en tant fins que s’hagi evaporat el líquid.

Aixó es tot!

Pots guardar-la a la nevera i la tindràs preparada per utilitzar-la com a acompanyament dels teus plats.



Ingredientes:
Una col, 75 ml. de vinagre de manzana, 65 ml. de aceite de oliva, 150 ml. de agua, sal y pimienta blanca.

Elaboración: Cortar la col en juliana y ponerla en una cazuela, añadir el vinagre, aceite y el agua y salpimentar al gusto.
Cocerla a fuego medio removiendo de vez en cuando hasta que haya evaporado el líquido.

Listo!

Puedes guardarla en la nevera y la tendrás preparada para usarlo como acompañamiento de tus platos.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *