Albergínies al pebre vermell

Ingredients: Albergínia, all, oli d’oliva, vinagre de poma, pebre vermell dolç o picant segons el gust de cadascun i sal.

Elaboració: Rentar i tallar les albergínies, salar i deixar-les escórrer durant mitja hora perquè deixin anar l’aigua. Fregir en oli d’oliva i deixar escórrer en paper de cuina, un cop hagin deixat anar l’excés d’oli passar-les a un plat o safata de servir. Picar els alls amb una mica de sal i fregir en l’oli fins que estiguin ben daurats, retireu la paella de foc i afegir una culleradeta de pebre vermell i un rajolí de vinagre, tornar a posar a foc un minut més, apartar la paella i ruixar les albergínies.



Ingredientes:
Berenjena, ajo, aceite de oliva, vinagre de manzana, pimentón dulce o picante según el gusto de cada uno y sal.

Elaboración: Lavar y cortar las berenjenas, salar y dejarlas escurrir durante media hora para que suelten el agua. Freir en aceite de oliva y dejar escurrir en papel de cocina, una vez hayan soltado el exceso de aceite pasarlas a un plato o fuente de servir. Machacar los ajos con un poco de sal y freir en el aceite hasta que estén bien dorados, retirar la sartén del fuego y añadir una cucharadita de pimentón y un chorrito de vinagre, volver a poner al fuego un minuto más, apartar la sartén y rociar las berenjenas.

Buenísimas!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *