Carrot cake

Aquí tenim tal i com vaig prometre la recepta del carrot cake vegà. Podem fer pastís o cupcakes, amb aquestes mesures surten 12 cupcakes grans o un pastís en un motlle de 20 cms.
Jo vaig fer 6 cupcakes i un pastís en un motlle de 14 cms.

Ingredients:
Secs: 225 g de farina de blat, 200 g de sucre integral,  15 g de Maizena, 15 g d’ametlla mòlta, 5 g de canyella mòlta, 1 cta de llevat 1/2 cta bicarbonat, 50 g de nous trossejades (opcional).
Humits: 225 g de pastanaga ratllada, 150 ml d’aigua, 140 ml d’oli de gira-sol, 1 cta de vainilla.
Ingredients Frosting: 125 g de nata vegetal, 50 g d’anacards crus, 75 g de tofu sedós, 1 cda d’oli de coco, 1/2 cda suc llimona, 1 cdas de sucre glace.

Elaboració:
Posar en un bol la pastanaga ratllada i els altres ingredients humits i barrejar amb les barilles de mà, en un altre bol barregem els ingredients secs i els afegim al bol dels humits, barregem bé i si decidim afegir les nous les incorporem també.
Preescalfar el forn a 180 º untar un motlle amb una mica de margarina, escampar-hi farina i afegir la massa, o omplir càpsules si volem fer cupcakes.
El temps de fornejat variarà si fem una cosa o una altra, 25/30 minuts per cupckakes, 45/50 minuts per pastís, depén de la pòtencia del forn.
El podem acompanyar amb  frosting o no.

Frosting: Posar els anacards en remull, han d’estar mínim 4 hores o tota la nit. Posar en el got de la batedora els anacards escorreguts i la resta d’ingredients menys la nata i triturar, guardar a la nevera unes hores, interessa que estigui ben fred per muntar amb la nata. Posarem el bol per muntar també a la nevera, els ingredients i estris que utilitzem per muntar han d’estar ben freds.
Montar i decorar.
*La nata que jo utilitzo és Ambiante i el tofu sedós és de la marca Taifun.


Ingredientes:
Secos: 225 g de harina de trigo, 200 g de azúcar integral, 15 g de Maizena, 15 g de almendra molida, 5 g de canela molida, 1 cta de levadura 1/2 cta bicarbonato, 50 g de nueces troceadas (opcional).
Húmedos: 225 g de zanahoria rallada, 150 ml de agua, 140 ml de aceite de girasol, 1 cta de vainilla.
Ingredientes frosting: 125 g de nata vegetal, 50 g de anacardos crudos, 75 g de tofu sedoso, 1 cda de aceite de coco, 1/2 cda zumo limón, 1 cdas de azúcar glas.

Elaboración: Poner en un bol la zanahoria rallada y los demas ingredientes húmedos y mezclar con las barillas de mano, en otro bol mezclamos los ingredientes secos y los añadimos al bol de los humedos, mezclamos bien y si decidimos añadir las nueces las incorporamos también.
Precalentar el horno a 180º untar un molde con un poco demargarina, espolvorear con harina y añadir la masa, o llenar las capsulas si queremos hacer cupcakes.
El tiempo de horneado variará si hacemos una cosa u otra, o llenar las capsulas si queremos hacer cupcakes, 25/30 minutos para cupckakes, 45/50 minutos para tarta, depende de la potencia del horno.
Lo podemos acompañar con frosting o no.

Frosting: Poner los anacardos en remojo, tienen que estar mínimo 4 horas o toda la noche. Poner en el vaso de la batidora los anacardos escurridos y el resto de ingredientes menos la nata y triturar, guardar en la nevera unas horas, interesa que esté bien frio para montar con la nata. Pondremos el bol para montar también en la nevera, los ingredientes y utensilios que utilicemos para montar deben estar bien fríos.
Montar y decorar.
*La nata que yo utilizo es Ambiante y el tofu sedoso es de la marca Taifun.

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