Per a l’esmorzar, berenar, o per acompanyar un cafè, aquestes rosquilles són ideals.
Ingredients: dues planxes de pasta de full, margarina, sucre, mel de canya i aigua.
Elaboració: Pintar una de les planxes de pasta de full amb margarina fosa i col·locar l’altra sobre (jo només he fet servir una placa que he dividit en dos, tot depèn de la quantitat de rosquilles que vulgueu fer). Tallar la massa amb un tallador de rosquilla o amb dues formes rodones (una més petita que una altra) i les col·loquem sobrle la placa de forn, aprofitar també els retalls.
preescalfar el forn a 220 º i enfornar fins que estiguin daurades.
Mentre preparem un almívar per banyar-les. Posem en un cassó una mesura d’aigua, una de sucre i una altra de mel de canya i coem durant 10 minuts mes o menys.
Banyem les rosquilles en l’almívar i les arrebossem en sucre.
Para el desayuno, merienda, o para acompañar un café, estas rosquillas son ideales.
Ingredientes: dos planchas de hojaldre, margarina, azúcar, miel de caña y agua.
Elaboración: Pintar una de las planchas de hojaldre con margarina derretida y colocar la otra encima (yo solo he usado una placa que he dividido en dos, todo depende de la cantidad de rosquillas que queráis hacer).
Cortar la masa con un cortador de rosquilla o con dos formas redondas (una más pequeña que otra) y las colocamos sobrle la placa del horno, aprovechar tambien los recortes.
Meter en el horno precalentado a 220ºC hasta que estén doradas. Mientras preparamos un almíbar para bañarlas.
Ponemos en un cazo al fuego una medida de agua, una de azúcar y otra de miel de caña y cocemos durante 10 minutos mas o menos
Bañamos las rosquillas en el almíbar y las rebozamos en azúcar.