Galetes integrals

Galetes integrals, totalment veganes i molt fàcils de preparar.

Ingredients: 175 gms de farina integral, 110 gms de margarina, 60 gms de sucre morè, 1 cda de xirop d’atzavara, 6 gms de llavors de sèsam daurat (opcional) 1/2 cta de canyella en pols, 1/2 cta de bicarbonat , 1/4 cta de sal.
Més sucre i canyella per empolvorar per sobre.
*Podem posar fruits secs per sobre si ho desitgem (opcional).

Elaboració: Poseu tots els ingredients en un bol i barregeu-ho fins que s’integri, (la margarina ha d’estar a temperatura ambient). Embolicar en paper film i guardar a la nevera 1/2 hora perquè endureixi una mica la massa. Estendre sobre paper vegetal, cobrir amb paper film per aplanar amb el corró (d’aquesta manera no se’ns enganxarà la massa). Un cop estirada la massa, tornar a posar a la nevera perquè torni a agafar cos i poder tallar les galetes fàcilment. Mentrestant preescalfar el forn a 180 º. Tallar les galetes en la forma desitjada, afegir una barreja de sucre i canyella per sobre i enfornar 10/15 minuts més o menys. El temps de cocció variarà una mica depenent del gruix que haguem tallat les galetes i la potència del forn. Cal parar atenció que es poden cremar en un moment. Deixar refredar sobre una reixeta. En sortir del forn estaran una mica toves, però en refredar-se agafaran la textura cruixent.


Ingredientes: 175 gms de harina integral, 110 gms de margarina, 60 gms de azúcar moréno, 1 cda de xirope de agave, 6 gms de semillas de sésamo dorado (opcional) 1/2 cta de canela en polvo, 1/2 cta de bicarbonato, 1/4 cta de sal. Más azucar y canela para espolvorear por encima.
*Podemos poner frutos secos por encima si lo deseamos (opcional).

Elaboración: Poner todos los ingredientes en un bol y mezclar hasta que se integre, (la margarina debe estar a temperatura ambiente). Envolver en papel film y guardar en la nevera 1/2 hora para que endurezca un poco la masa. Extender sobre papel vegetal, cubrir con papel film para aplanar con el rodillo (de esta manera no se nos pegara la masa). Una vez estirada la masa, volver a poner en la nevera para que vuelva a coger cuerpo y poder cortar las galletas facilmente. Mientrastanto precalentar el horno a 180º. Cortar las galletas en la forma deseada, añadir una mezcla de azúcar y canela por encima.
Esto es opcional. y hornear 10/15 minutos más o menos. El tiempo de cocción variará un poco dependiendo del grosor que hayamos cortado las galletas y la potencia del horno. Hay que prestar atención que pueden quemarse en un momento. Dejar enfriar sobre una rejilla. Al salir del horno estarán un poco blandas, pero al enfriarse cogeran la textura crujiente.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *