Puding de coco i remolatxa

Aquest és un postre molt atractiu visualment pel seu color, es bó i saludable. Si teniu nens els encantará. El podem fer de dos colors o nomé d’un.
Amb aquestes quantitats surten 6 racions que podeu posar en flameres indviduals o en un motlle gran per anar tallant.

Ingredients:
Per la part blanca: 100 ml de llet de coco, 10 gms de sucre, 1/2 cta d’agar-agar en pols.
Per a la part de color: 500 ml. de llet de coco, 40 gms de Maizena, 75 gms de puré de remolatxcha, 50 gms de sucre. 1 cte d’essència de vainilla, 1/2 cda de agar-agar en pols.
Fruits vermells per decorar.

Elaboració: Coem i triturem 1 remolatxa més aviat gran, si ens sobra puré el podem utilitzar per a alguna altra recepta. La remolatxa la courem sencera amb pell, la deixem refredar, pelem i triturem fins a obtenir un puré ben fi.
El segon pas serà fer la part blanca, per a això, dissolem l’agar en lal llet juntament amb el sucre i ho portem al foc sense deixar de remenar fins que bulli un parell de minuts, apartem i repartim la barreja en els motlles, deixem refredar per que qualli mentre fem la part de color.
Per la part de color, posem tots els ingredients en un pot, triturem amb el turmix perquè es barregi bé i fem el mateix que amb la barreja anterior, al foc sense dei xar de remenar fins que bulli un parell de minuts. Repartir la barreja en les flameres, deixar refredar i guardar a la nevera fins al moment de servir.
A l’hora de servir, podem posar fruita de la nostra elecció per sobre i una mica de salsa  de fruits vermells. També li queda bé afegir una mica de coco ratllat per sobre.


Con estas cantidades salen 6 raciones que podéis hacer en flaneras indviduales o en un molde grande para ir cortando.

Ingredientes:
Para la parte blanca:100 ml de leche de coco, 10 gms de azúcar, 1/2 cta de agar-agar en polvo.
Para la parte de color: 500 ml. de llet de coco, 40 gms de Maizena, 75 gms de puré de remolatxcha, 50 gms de azúcar. 1 cta de esencia de vainilla, 1/2 cda de agar-agar en polvo.
Frutos rojos para decorar.

Elaboración: Cocemos y trituramos 1 remolacha mas bien grande, si nos sobra puré lo podemos utilizar para alguna otra receta. La remolacha la cocemos entera con la piel, la dejamos enfriar, pelamos y trituramos hasta obtener un puré bien fino.
El segundo paso será hacer la parte blanca, para ello, disolvemos el agar en lal leche junto con el azúcar y llevamos al fuego sin dejar de remover hasta que hierva un par de minutos, apartamos y repartimos la mezcla en los moldes, dejamos enfriar para que cuaje mientras hacemos la parte de color.
Para la part de color, posem tots els ingredients en un cazo, trituramos con el turmix para que se mezcle bien y lo mismo que con la mezcla anterior, al fuego sin de jar de remover hasta que hierva un par de minutos. Repartir la mezcla en las flaneras, dejar enfriar y guardar en la nevera hasta el momento de servir.
A la hora de servir, podemos poner un poco de fruta por encima y salsa  de frutos rojos. También le queda bien espolvorear un poco de coco rallado por encima.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *