Aquesta recepta és ideal per a preparar-la en la temporada de préssecs, a part de les melmelades i altres combinacions que també aniré posant al bloc.
Ingredients: 8 préssecs, 100 ml de xarop de coco, 250 ml de vi negre, 1 pal de canyella, 2 claus d’olor, 4 anís estrellats, 1 branca de romaní.
Elaboració: Rentar bé els préssecs i posar-los a escaldar 5 minuts. Ficar-los en aigua freda amb gel per tallar la cocció, assecar-los bé, pelar, desossar i tallar cada mitat en dos. Posar el vi en una cassó i ho fem bullir 5 minuts, després afegim el xarop, les espècies i el préssec tallat a trossos i deixem que bulli tot junt a foc mitjà 5 minuts més. Apartar i deixar refredar.
Es poden menjar temperats o freds, però a l’endemà ben fresquets de la nevera, estan deliciosos.
*Podeu fer servir sucre o xirope de agave o el que vulgueu per endolcir, però el xirope de coco li dóna un toc especial.
Ésta receta es ideal para prepararla en la temporada de melocotones, aparte de las mermeladas y otras combinaciones que también iré poniendo en el blog.
Ingredientes: 8, 100 ml de sirope de coco, 250 ml de vino tinto, 1 palo de canela, 2 clavos de olor, 4 anis estrellados, 1 branca de romero.
Elaboración: Elaboración: Lavar bien los melocotones y ponerlos a escaldar 5 minutos. meterlos en un recipiente con agua fria y hielo para cortar la cocción, secarlos bien, pelar, deshuesar y cortar cada mitat en dos. Poner el vino en una cazo y lo hervimos 5 minutos, luego añadimos el sirope, las especias y el melocotón troceado y dejamos que hierva a fuego medio 5 minutos más. Apartar y dejar enfriar.
Se pueden comer templados o frios, pero al dia siguiente bien fresquitos de la nevera están deliciosos.
*Podéis usar el edulzorante que queráis, pero el xirope de coco le da un toque especial.