Préssecs amb vi negre

Aquesta recepta és ideal per a preparar-la en la temporada de préssecs, a part de les melmelades i altres combinacions que també aniré posant al bloc.

Ingredients: 8 préssecs, 100 ml de xarop de coco, 250 ml de vi negre, 1 pal de canyella, 2 claus d’olor, 4 anís estrellats, 1 branca de romaní.

Elaboració: Rentar bé els préssecs i posar-los a escaldar 5 minuts. Ficar-los en aigua freda amb gel per tallar la cocció, assecar-los bé, pelar, desossar i tallar cada mitat en dos. Posar el vi en una cassó i ho fem bullir 5 minuts, després afegim el xarop, les espècies i el préssec tallat a trossos i deixem que bulli tot junt a foc mitjà 5 minuts més. Apartar i deixar refredar.
Es poden menjar temperats o freds, però a l’endemà ben fresquets de la nevera, estan deliciosos.

*Podeu fer servir sucre o xirope de agave o el que vulgueu per endolcir, però el xirope de coco li dóna un toc especial.


Ésta receta es ideal para prepararla en la temporada de melocotones, aparte de las mermeladas y otras combinaciones que también  iré poniendo en el blog.

Ingredientes: 8, 100 ml de sirope de coco, 250 ml de vino tinto, 1 palo de canela, 2 clavos de olor, 4 anis estrellados, 1 branca de romero.

Elaboración: Elaboración: Lavar bien los melocotones y ponerlos a escaldar 5 minutos. meterlos en un recipiente con agua fria y hielo para cortar la cocción, secarlos bien, pelar, deshuesar y cortar cada mitat en dos. Poner el vino en una cazo y lo hervimos 5 minutos, luego añadimos el sirope, las especias y el melocotón troceado y dejamos  que hierva a fuego medio 5 minutos más. Apartar y dejar enfriar.
Se pueden comer templados o frios, pero al dia siguiente bien fresquitos de la nevera están deliciosos.

*Podéis usar el edulzorante que queráis, pero el xirope de coco le da un toque especial.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *