Aquí tenim unes trufes de remolatxa i coco. Molt fàcils de fer i estan boníssimes.
Ingredients: Per a 12 trufes més o menys.
75 g de coco ratllat i una mica més per arrebossar, 40 g de sucre, 100 g de remolatxa crua, suc de mitja taronja, un rajolí de Cointreau o licor de taronja (opcional).
Elaboració: Tritureu la remolatxa amb el suc de taronja, afegir el sucre, el coco ratllat i el licor si s’utilitza i barrejar. Deixar refredar a la nevera unes hores. Formar les trufes i passar per coco ratllat.
Guardar a la nevera i servir ben fredes.
Ingredientes: Para 12 trufas más o menos.
75 g de coco rallado y un poco más para rebozar, 40 g de azúcar, 100 g de remolacha cruda, zumo de media naranta, un chorrito de Cuantreai o licor de naranja (opcional).
Elaboración: Triturar la remolacha con el zumo de naranja, añadir el azúcar, el coco rallado y el licor si se utiliza y mezclar. Dejar enfriar en la nevera unas horas. Formar las trufas y pasar por coco rallado.
Guardar en la nevera y servir bien frias.