Heura adobada

L’Heura,  s’ha convertit en l’ingredient estrella per a vegans, vegetarians i per a qualsevol persona que vulgui reduir el consum de carn.
Es pot fer qualsevol tipus de recepta amb Heura, estofada, a la planxa, al forn, amb arròs, etc… la recepta que avui comparteixo, està preparada amb un adob que la fa realment saborosa.

Ingredients: 1 paquete d’Heura original, suc de 1 llima o llimona, 1 cda d’oli de sèsam, 1 cta de farigola, 1 cta de llavors de sèsam torrat, 1/2 cta de llavors de coriandre, 1/2 cta de pebre 5 baies, 1/2 cta d’ají mòlt, gingebre fresc ratllat i sal a gust.

Elaboració: Preparar l’adob amb tots els ingredients, posar l’Heura en un bol i afegir l’adob preparat, deixar reposar unes hores a la nevera o dún dia per l’altre.  Remenarem el preparat de tant en tant perquè tots els trossos s’impregnin bé.
Passat el temps de macerat, cobrir el fons d’una paella amb oli d’oliva, afegir l’heura amb el líquid del macerat i daurar.


Ingredientes: 1 paquete de Heura original, aumo de 1 lima o limón, 1 cda de aceite de sésamo, 1 cta de tomillo, 1 cta de semillas de sésamo tostado, 1/2 cta de semillas de cilantro, 1/2 cta de pimienta 5 bayas, 1/2 cta de ají molido, gengibre fresco rallado  y  sal al gusto.

Elaboración: preparar el adobo con todos los ingredientes, poner la Heura en un bol y añadir el adobo preparado, dejar reposar unas horas en la nevera o de un dia para otro.  Removeremos  de vez en cuando para que todos los trozos se impregnen bien.
Pasado el tiempo de macerado, cubrir el fondo de una sarten con aceite de oliva, añadir la heura con el líquido del macerado y dorar.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *