Aquesta crema de taronja és molt lleugera i refrescant, unes bones postres que es preparen en un moment i que a més son sense gluten.
Ingredientes: 4 tasses de suc de taronja, 1/2 tassa de sucre, 1/4 de tassa de Maizena.
*El suc de taronja el colarem perquè ens quedi més fina la crema.
*Podem posar més quantitat de sucre si ens agrada més dolç o les taronjes són molt àcides.
Elaboració: Posar en un pot 3 1/2 tasses de suc de taronja i el sucre i escalfar fins que es dissolgui el sucre. A la mitja tassa restant de suc, desfem la maizena i quan el suc del pot comenci a bullir apartar i afegir la maizena, remoure bé i tornar a posar-lo al foc sense deixar de remenar fins que bulli i espesseixi la barreja.
Repartir en motlles individuals preferiblement de vidre, tapar amb paper film i deixar que es refredi abans de guardar a la nevera.
A l’hora de servir, podem decorar-lo amb uns fruits vermells o uns fruits secs.
Esta crema de naranja es muy ligera y refrescante, un buen postre que se prepara en un momento y que además son sin gluten.
Ingredientes: 4 tazas de jugo de naranja, 1/2 taza de azúcar, 1/4 de taza de Maizena.
*El zumo de naranja lo colaremos para que nos quede más fina la crema.
*Podemos poner más cantidad de azúcar si nos gusta más dulce o las naranjas son muy ácidas.
Elaboración: Poner en un cazo 3 1/2 tazas de zumo de naranja y el azúcar y calentar hasta que se disuelva el azúcar. En la media taza restante de zumo, disolver la maizena y cuando el zumo del cazo empiece a hervir, apartar del fuego y añadir la maizena, remover bien y volver a ponerlo al fuego sin dejar de remover hasta que hierva y espese la mezcla.
Repartir la mezcla en moldes individuales preferiblemente de cristal, tapar con papel film y dejar que se enfrie antes de guardarlo en la nevera.
A la hora de servir, podemos decorar con unos frutos rojos o unos frutos secos.