Teules de taronja

Senzilles de fer i amb un resultat excel·lent, ideals per prendre amb el cafè o acompanyar algunes postres.

Ingredients: La pell seca d’una taronja (sense la part blanca), 75 g de farina de 100 g de sucre, 40 g de margarina a temperatura ambient, 40 g de suc de taronja.
*Si volem podem afegir unes ametlles laminades sobre les teules abans d’enfornar.

Elaboració: Preescalfar el forn a 180º funció ventilador si la tenim. Polvoritzar la pell de taronja en un molinet. Afegir a un bol la pell de taronja polvoritzada, la farina, el sucre, la margarina i el suc de taronja i barrejar bé amb ajuda d’unes varetes.
Posar paper vegetal a la safata del forn i estendre amb una cullera porcions de la massa deixant-les ben fines. Enfornar per tandes de 8 a 10 minuts o fins que veiem que estan daurades. Al treure-les del forn esperarem uns segons (no més perquè s’endureixen seguida) i amb l’ajuda d’una espàtula anirem agafant les teules i posant-les a sobre d’un corró perquè agafin la forma típica.
Deixar refredar i guardar-les en una llauna per galetes.


Sencillas de hacer y con un resultado excelente, ideales para tomar con el café o acompañar algún postre.

Ingredientes: La piel seca de una naranja (sin la parte blanca), 75 g de harina de 100 g de azúcar, 40 g de mantequilla a temperatura ambiente, 40g de zumo de naranja.
*Si queremos podemos añadir una almendras laminadas sobre las tejas antes de hornear.

Elaboración: Precalentar el horno a 180º función ventilador si la tenemos. Pulverizar la piel de naranja en un molinillo. Agregar a un bol la piel de naranja pulverizada, la harina, el azúcar, la margarina y el zumo de naranja y mezclar bien con ayuda de unas varillas.
Forrar la bandeja de horno con papel vegetal y extender con una cuchara porciones  dejándola bien fina. Hornear por tandas de 8 a 10 minutos o hasta que veamos que estan doradas. Al sacar del horno esperaremos unos segundos (no más porque endurecen enseguida) y con la ayuda de una espátula iremos cogiendo las tejas y poniéndolas encima de un rodillo para que cojan la forma típica.
Dejar enfriar y guardarlas en una caja para galletas.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *