Sangria de cava

Una beguda refrescant molt apropiada per a l’estiu, o per a qualsevol època de l’any.
Ingredients:
Una llauna de fruita tropical en almívar, cireres vermelles i verdes, una ampolla de cava brut, 250 ml de suc de pinya, vodka (opcional) i sucre a l’gust.

Elaboració: Posar la fruita en una gerra, afegir dues cullerades de postres de sucre o mes segons el gust, un rajolí de vodka, remoure i deixar macerar uns 15 minuts. Afegir el cava i barrejar amb cura (fa escuma a l’entrar en contacte amb el sucre), afegir el suc de pinya i remoure de nou, posar uns glasons de gel i ja està.
Gaudeix d’aquesta excel·lent i refrescant beguda i quan acabis menja’t la fruita.

**Per als glaçons de gel posar a la glaçonera trossets de fruita (maduixes, kiwi, cireres … etc), cobrir amb aigua i posar al congelador. Tindrem així uns glaçons molt colorits i vistosos. També podem fer-los amb flors.


Ingredientes: Una lata de fruta tropical en almíbar, cerezas rojas y verdes, una botella de cava brut, 250 ml de zumo de piña , vodka (opcional) y azúcar al gusto.

Elaboración: Poner la fruta en una jarra, añadir dos cucharadas de postre de azúcar o mas según el gusto, un chorrito de vodka remover y dejar macerar unos 15 minutos. Añadir el cava y mezclar con cuidado (hace espuma al entrar en contacto con el azúcar), añadir el zumo de piña y remover de nuevo, echar unos cubitos de hielo y listo.
Disfruta de esta excelente bebida y cuando termines cómete la fruta.

**Para los cubitos de hielo poner en la cubitera trocitos de fruta (fresas, kiwi, cerezas…etc) , cubrir con agua y meter en el congelador. Tendremos así unos cubitos muy coloridos y vistosos. También podemos hacerlos con flores.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *