Condiment d’espècies

Condiment per a persones amb problemes d’hipertensió o simplement per aquelles que vulguin consumir menys sal.
Ideal per a condimentar amanides, salses, sopes, verdures …

Ingredients: 4 ctes. all en pols, 2 ctes. d’alfàbrega, 2 ctes. d’orenga, 1/2 cte. de pebre blanc, 2 ctes. de pell de llimona ratllada i seca, 1/2 cte. de sal marina.
Elaboració: Ratlla pell de llimona i deixar assecar a temperatura ambient, quan estigui ben seca, barrejar amb la resta de les espècies i guardar en un pot de vidre.


Ideal para condimentar ensaladas, salsas, sopas, verduras…

Ingredientes: 4 ctas. ajo en polvo, 2 ctas. de albahaca, 2 ctas. de orégano, 1/2 cta. de pimienta blanca, 2 cteas de piel de limón rallada y seca, 1/2 cta. de sal marina.

Elaboración: Rallar piel de limón y dejar secar a temperatura ambiente, cuando esté bien seca, mezclar con el resto de las especias y guardar en un tarro de cristal.


	

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *