Galetes de llimona

Delicioses galetes de llimona, fàcils i ràpides de fer.

Ingredients: 100 gms de margarina a temperatura ambient, 75 gms de sucre glaçé, 100 gms de farina de blat, 150 gms de Maizena, 1/2 cta de llevat en pols, 1/2 cta de bicarbonat, 1 cta de vainilla, 2 cdas de suc de llimona i ratlladura de llimona.

Elaboració: Tamisar les farines amb el llevat i bicarbonat. Batre la margarina amb el sucre  i incorporar les farines, el suc i la ratlladura de llimona (la ratlladura és opcional) i pastar fins que s’incorpori tot. Embolicar en paper film i deixar reposar a la nevera perquè s’endureixi i poder tallar millor.
Estirar la massa, donar forma a les galetes i posar-les en la safata del forn sobre paper vegetal. Preescalfar el forn a 180º i enfornar de 10 a 12 minuts. Cal vigilar perquè es fan ràpid, però heu de tenir en compte que cada forn és diferent.
Deixar refredar sobre una reixeta i quan estiguin fredes, decorar.

Glaça de llimona per decorar: 4 cdas de sucre glaçé i el suc de 1/2 llimona. Barrejar amb les barilles, si queda massa líquid afegir més sucre, si queda massa sec, afegir més suc.
Decorar-les al gust amb la glaça, encenalls de xocolata, ametlla trossejada etc…


Ingredientes: 100 gms. de margarina a temperatura ambiente, 75 gms. de azúcar glass, 100 gms. de harina de trigo, 150 gms. de Maizena, 1/2 cta. de levadura en polvo, 1/2 cta. de bicarbonato, 1  cta. de vainilla, 2 cdas. de zumo de limón i ralladura de limón.

Elaboración: Tamizar las harinas con la levadura y bicarbonato. Batir la margarina con el azúcar glass e incorporar las harinas, el zumo y la ralladura  de limón  (la ralladura es opcional) y amasar hasta que se incorpore todo. Envolver en papel film y dejar reposar en la nevera para que endurezca y poder cortar mejor.
Estirar la masa, dar forma a las galletas y colocarlas en la bandeja del horno sobre papel vegetal.
Precalentar el horno a 180º y hornear de 10 a 12 minutos. Hay que vigilar porque se hacen rápido, pero a tener en cuenta que cada horno es distinto.
Dejar enfriar sobre una rejilla y cuando estén frias, decorar.

Glasa de limón para decorar: 4 cdas. de azúcar glas y el zumo de 1/2 limón. Mezclar con las varillas, si queda demasiado líquido añadir más azúcar, si queda demasiado seco, añadir más zumo.
Decorar las gusto con la glasa, virutas de chocolate, almendra troceada etc…

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