Seitan en escabetx

Aquest plat està més bo d’un dia per l’altre o si més no, deixar passar unes hores perquè el seitan agafi el gust de l’escabetx.
Millor menjar-ho a temperatura ambient.

Ingredients: 1 peça de seitan, 3 o 4 grans d’all, 2 fulles de llorer, uns grans de pebre negre, una culleradeta de pebre vermell, 100 ml de vi blanc, 100 ml de vinagre de poma, oli d’oliva, sal i farina integral.

Elaboració: Tallar el seitan a tires, passar per farina i daurar una mica a la paella amb oli d’oliva. Reservar. En el mateix oli hi tirem els alls tallats a làmines, el pebre i el llorer, quan els alls estiguin daurats apartem del foc i afegim el pebre vermell, tornem a posar la paella al foc i tirem el vi blanc i el vinagre. Deixar reduir i afegir el seitan. Cuinar cinc minuts més i llestos.Ingredientes:
1 bloque de seitán, 3 o 4 dientes de ajo, 2 hojas de laurel, unos granos de pimienta negra, una cucharadita de pimentón, 100 ml. de vino blanco, 100 ml. de vinagre de manzana, aceite de oliva, sal y harina integral.

Elaboración: Cortar el seitán en tiras, pasar por harina y dorar un poco en la sartén con aceite de oliva. Reservar. En el mismo aceite echamos los ajos cortados en láminas, la pimienta y el laurel, cuando los ajos estén dorados apartamos del fuego y añadimos el pimentón, volvemos a poner la sartén al fuego y echamos el vino blanco y el vinagre. Dejar reducir y añadir el seitán. Cocinar cinco minutos más y listo.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *