Crema pastissera

Aquesta crema pastissera surt deliciosa.

Ingredients: 1/2 litre de llet de soja, 50 gms de Maicena, 75 gms de sucre,1/2 cta d’extracte de vainilla, 1/2 tassa de suc de pastanaga (és per donar-li color) 1 pal de canyella, pell de taronja i llimona.

Elaboració: Posar en un cassó, la llet, el sucre, la canyella i les pells de taronja i llimona. Portar a ebullició. Apartar del foc i afegir l’extracte de vainilla. Tapar i deixar reposar mitja hora. Colar i tornar a posar el cassó al foc. Desfer la maizena en el suc de pastanaga. Quan la llet estigui de nou ben calent, apartem i afegim la maizena. Tornem a posar el cassó al foc sense deixar de remenar fins que bulli i espesseixi la crema. Passar-la a un bol i cobrir-la amb paper film.
Deixar refredar i guardar a la nevera.


Ingredientes:  ½ litro de leche de soja, 50 gms, de maicena, 75 gms. de azúcar, ½ cta. de extracto de vainilla, ½ taza de zumo de zanahoria ( es para darle color) 1 palo de canela, piel de naranja y limón.

Elaboración: Poner en un cazo, la leche, el azúcar, la canela y las pieles de naranja y limón. Llevar a ebullición. Apartar del fuego y añadir el extracto de vainilla. Tapar y dejar reposar media hora. Colar y volver a poner el cazo en el fuego. Deshacer la maicena en el zumo de zanahoria. Cuando la leche esté de nuevo bien caliente, apartamos y añadimos la maicena. Volvemos a poner el cazo en el fuego sin dejar de remover hasta que hierva y espesa

ela crema. Pasarla a un bol y cubrirla con papel film. Dejar enfriar y guardar en la nevera.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *