Veganitos

Formatgets especiats individuals. Per donar-li forma fem servir una glaçonera de silicona rodona.

Ingredients: 50 g de tahini, 3 cdas de llevat nutricional, 1 cda de crema de soja, 2 ctas de miso blanc, 1/2 cta d’all en pols, 1/2 cta de sal, 4 cdas de suc de llimona, 200 ml de llet de soja, 2 ctas d’agar agar en pols i espècies al gust.

Elaboració: Primer pas, preparar el motlle. Untar el fons de la glaçonera amb una mica d’oli i escampar-hi les espècies triades. Si els fem individuals podem fer diferents combinacions. També podem fer un sol formatge en un motlle gran amb una sola espècie.
Posar tots els ingredients al vas de la batedora menys la llet, l’agar i les espècies. En un pot dissoldre l’agar amb la llet i portar al foc fins que bulli. Afegir-lo al got i triturar. Omplir el motlle amb la barreja, deixar refredar i guardar a la nevera.


Quesitos especiados individuales.
Para darle forma utilizaremos una cubitera de silicona redonda.

Ingredientes: 50 gms. de tahini, 3 cdas. de levadura de cerveza, 1 cda. de crema de soja, 2 ctas. de miso blanco, 1/2 cta. de ajo en polvo, 1/2 cta. de sal, 4 cdas. de zumo de limón, 200 ml. de leche de soja, 2 ctas. agar agar en polvo, especias al gusto.

Elaboración:  Primer paso, preparar el molde. Untar los huecos de la cubitera  con un poco de aceite y espolvorear con  las especias elegidas. Si los hacemos individuales podemos hacer diferentes combinaciones.
Poner todos los ingredientes en el vaso de la batidora menos la leche,  el agar y las especias. En un cazo disolver el agar con la leche y llevar al fuego hasta que hierva. Añadirlo al vaso y triturar.
Rellenar con la mezcla, dejar enfriar y guardar en la nevera.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *