Pastís de «formatge»

Després d’algunes proves, aquesta és la millor combinació que he trobat per fer un bon pastís de «formatge».
És molt fàcil de fer i el resultat és espectacular.

Ingredients: Una terrina de 225 g de formatge Toffuti natural, 2 iogurts de soja naturals, 50 g de farina Yolanda, 100 g de sucre, 1 cta de vainilla.

Elaboració: Els ingredients han d’estar a temperatura ambient. Posar en un bol el formatge, iogurts, sucre i vainilla. Batre a velocitat baixa fins que s’integri tot. Afegir la farina i seguir batent fins quedi tot ben barrejat. Untar un motlle 15 mm. amb margarina, escampar una mica de farina i afegir la barreja.
Preescalfar el forn a 180 º i coure 45 o 50 minuts. Deixar refredar i treure del motllo.


Ingredientes: Una tarrina de queso Toffuti natural, 2 yogurs de soja naturales, 50 gms. de harina Yolanda, 100 gms. de azúcar, 1 cta. de vainilla.

Elaboración: Los ingredientes deben estar a temperatura ambiente. Poner en un bol el queso, yogurs, azúcar y vainilla. Batir a velocidad baja hasta que se integre todo. Añadir la harina y seguir batiendo hasta quede todo bien mezclado. Untar un molde  15 mm. con margarina, espolvorear con harina y añadir la mezcla.
Precalentar el horno a 180º y hornear  45 o 50 minutos. Dejar enfriar y desmoldar.

2 respuestas a «Pastís de «formatge»»

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *